SANIT

1945-ben alapították az egykori NDK területén. Azóta gyártja és fejleszti a magas fogyasztói igényeknek megfelelő szanitertermékeit műanyagból. 1990-ben csatlakozott a belga és francia érdekeltségű ETEX csoporthoz.


Az ETEX csoport egy világszerte vezető szerepet betöltő vállalatcsoport a építőipar területén. 185 vállalatán keresztül több mint 47 országban képviselteti magát.


A tervezésbe bevezetésre került CAD rendszerek biztosítják a magas minőségű termék fejlesztést. A műanyag alkatrészek fröcsöntéssel és duroplast nyomással készülnek, melynek végeredményeként kiváló, és vizsgált minőségű termékek kerülnek összeszerelésre.


Forgalmazott főbb termékcsoportjaik közé tartoznak a WC kiegészítők -WC-tartályok és szerelvényeik, csatlakozó idomok, WC-ülőkék, öblítőcsövek -, a szerelőrendszerek -falsík előtti, falba, és blokk szerelési rendszerek-, lefolyótechnika -le- és összefolyók-, szifonok és szerelvényeik -leeresztő szelepek, mosdó és mosogató szifonok, le- és túlfolyók-, valamint a zuhanyfejek és garnitúrák.A cég weblapjawww.sanit.de